10 november 2015 Dennis 't Hart

Don’t stop believin’


Tja….. ‘Journey’ bezingt de track met bovengenoemde titel. Prachtig mooi liedje met verschillende betekenissen….

“Working hard to get my fill. Everybody wants a thrill. Payin’ anything to roll the dice. Just one more time. Some will win, some will lose. Some were born to sing the blues. Oh, the movie never ends. It goes on and on and on and on”

Dit stuk tekst geeft wel een stuk van mijn gemoed weer. Ik werk(te) hard aan mijn hetstel! Voelde dat het vooruit ging, zag het ook en merkte het aan mijn omgeving. Ik kon weer langzaam meedoen met mijn gezin, werk en vrienden. Er werd weer iets gevraagd aan en van mij. ‘Lekker!’

Natuurlijk!

“Some will win, some will loose!”

Maar ik niet! Ik wil winnen! En zal winnen! Laat dat duidelijk zijn! Laat anderen maar de blues zingen! Geniet ik van….

En nu? The movie never ends? Bijna cynisch willen lachen erom… Lijkt het wel op he? Maar deze movie zal echt wel eindigen! Niet ala Quentin Tarantino… Er zal bij mij een “happy end” komen! Dat beloof ik….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons