14 oktober 2016 Dennis 't Hart

Brain damage

Grappig hoe hersenen werken. Lig je ziek en vol met hoofdpijn, kun je alleen maar bedenken dat je wil slapen en rusten om de pijn te verdragen.

Maar als die pijn en hoge druk weg zijn uit je hoofd, komen er andere gedachtes tevoorschijn. M’n hersenen produceren dan andere ‘wensen’.

“There’s someone in my head but it’s not me.”

Ik heb zin om in de verkeerde rij voor de kassa te staan in de Albert Heijn, geld te kort te hebben bij het afrekenen van een kop koffie, achterna gezeten te worden door een ‘Killerclown’, discussie te hebben met een verkeersregelaar, het zand uit m’n oren te krabben na een lange stranddag, tot het einde te blijven op Dance Valley en er uren over doen om thuis te komen, in de file te staan, ruzie te maken in de heren wc in de Zeewegbar, kramp te hebben in m’n benen, zonder benzine te staan langs de rijksweg, mee te moeten naar een vervelend etentje, de fietsen van de kids van het schoolplein afhalen en dan in de hondenpoep te staan, de auto een APK keuring te laten geven, vuilnis buiten zetten, een ouderavond bezoeken, Telstar zien verliezen in het stadion, terug weer in de file terecht komen, die ‘Killerclown’ weer tegen te komen, overuren te maken, Thais eten te halen en weet ik veel allemaal, wat zo ontzettend lastig en vervelend in het leven is, wat je kan overkomen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons