21 november 2016 Dennis 't Hart

Wonderful tonight

Afgelopen vrijdag ging het zo goed! De bloodpatch in de epidurale ruimte zorgde ervoor dat ik tijdelijk geen hoofdpijn had en mij ondanks mijn slechte conditie enigszins kon voortbewegen. Verticaal wel te verstaan!

“It’s late in the evening; She’s wondering what clothes to wear.”

Samen met Rens besloten wij van de situatie gebruik te maken. We vertelden de kids om uit eten gaan, met z’n vijven. Wat een blijdschap en vreugde! En onmiddellijk wilden liz en Evi er op z’n mooist uitzien. Boven werd er driftig omgekleed en kwamen de meiden in hun mooiste outfit ten tonele. Sam deed Calvin Klein One op en rook heerlijk.

“And then she asks me, do I look all right?  And I say, yes, you look wonderful tonight.”

In de middag had Rens nog snel een rolstoel geregeld voor mij, welke in de auto paste. En met het hele gezin gingen wij op weg naar Aloha in Wijk aan Zee.

“We go to a party and everyone turns to see. This beautiful lady that’s walking around with me. And then she asks me, do you feel all right?  And I say, yes, I feel wonderful tonight.”

Ja! Wat voelde ik mij lekker! En wat waren wij groots en compleet! De weg vanaf de parkeerplaats naar het restaurant legde ik af in rolstoel. Juist omdat mijn conditie zo slecht is, en ik niet al mijn kruit wilde verschieten in de wandeling. Onderweg bleef Sam vragen of ik het niet te spannend vond en liz en Evi hielden mijn handen vast. Rens liep trots en moedig achter mij.

“I feel wonderful because I see the love light in your eyes.”

In het restaurant keek ik naar vier blije gezichten. Op mijn gezicht stond ook een grote ‘lach’ en samen genoten wij van een heerlijke maaltijd.

“I feel wonderful tonight.”

Terug door de harde wind in rolstoel naar de auto. Ik moest echt wel ervoor kiezen om mezelf zo te laten verplaatsen, maar het was de juiste keuze.

Wat hebben we genoten en Liz kon alleen maar zeggen, dat dit de mooiste dag van haar leven was.

“Oh my darling, you were wonderful tonight.”

Comments (2)

  1. sandra

    Fijn dat jullie samen hebben genoten . Ik zet in dat dit een normaal leven gaat worden,en zal jullie met veel liefde helpen om donateurs te zoeken.

    Sterkte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Simple Share Buttons